Geschiedenis

Flash gaat in 1964 in Harmelen van start als producent van wisdoeken, die hun weg vinden naar eindgebruikers in Nederland en België. Medio jaren ’70 verhuist het bedrijf naar Nuland en in 1986 neemt Ruud van den Berge het bedrijf over.

De handelsactiviteiten die Flash in de loop van de jaren heeft ontwikkeld zijn in 2002 afgesplitst. Flash heeft zich sindsdien verder gespecialiseerd in de productie van nonwoven wisdoeken en reinigingsdoeken met groothandels in heel Europa als belangrijkste afnemers.

In 2006 neemt Flash het bedrijf Factron uit Groot-Ammers over, waardoor het assortiment wordt uitgebreid met schrobmachinepads en schuursponzen.

Sinds januari 2012 zijn de twee bedrijven ondergebracht op één grote productielocatie in Oss en Factron is hierbij volledig geïntegreerd in Flash BV, zowel fysiek als administratief.

De missie van Flash is verder groeien door innovatie. Indachtig de missie is eind 2011 een nieuwe productielijn geïnstalleerd, waarop disposable “FFastmops” worden geproduceerd. Met deze productlijn spelen wij in op behoeften vanuit de markt op het gebied van hygiëne, milieu en gebruiksgemak.